Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İzmir Meteor : Son Dakika Göktaşı Düştü - Son dakika spor haberleri ..., İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

İzmir Meteor : Son Dakika Göktaşı Düştü - Son dakika spor haberleri ..., İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.. İzmir'de 5 günlük hava tahmini. Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. Sorusu sosyal medyada paylaşılan görüntüler ile merak edildi. Klanuzman 676 views7 months ago. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Meteor görüntüleri ise videoya kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar son dakika. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?

Son Dakika Göktaşı Düştü / Mersin'e şehit ateşi düştü ...
Son Dakika Göktaşı Düştü / Mersin'e şehit ateşi düştü ... from i2.cnnturk.com
İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir ve manisa başta olmak üzere bazı ege illerinden dün gece saatlerinde görüldüğü iddia edilen ışık hüzmesinin ardından i̇zmir'de göktaşı, meteor mu düştü soruları internette sıkça aranmaya başlandı. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor. Meteor görüntüleri ise videoya kaydedildi ve kısa sürede viral oldu. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü?

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. 31 temmuz tarihinde i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Hava durumu i̇zmir 5 günlük meteoroloji, verileri 5 dakikada güncellenmektedir. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Türkiye'nin en güncel ve doğru bilgi sunan 5 günlük hava durumu tahmin sitesi. Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. İzmir ve çevre illerde gece saatlerinde cep telefonuyla.

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Klanuzman 676 views7 months ago. Izmir'e düşen meteor en net görüntüleri̇. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

Son Dakika Göktaşı Düştü - Kaldırımda yürürken üzerine ...
Son Dakika Göktaşı Düştü - Kaldırımda yürürken üzerine ... from www.ha-ber.com
Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedilirken konu hakkında henüz resmi bir açıklama. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'nin en güncel ve doğru bilgi sunan 5 günlük hava durumu tahmin sitesi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Meteoroloji 5 günlük i̇zmir hava durumu tahmini ntv hava'da! İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir'de 5 günlük hava tahmini. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir güncel hava durumu ve temmuz ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Klanuzman 676 views7 months ago. Orman yangınlarıyla mücadele eden türkiye'de şimdi de meteor şoku yaşanıyor.

İzmir'de 5 günlük hava tahmini. 45 günlük hava durumu i̇zmir, meteoroloji bilgisi sunulmaktadır. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. Klanuzman 676 views7 months ago.

Son Dakika Göktaşı Düştü / Mersin'e şehit ateşi düştü ...
Son Dakika Göktaşı Düştü / Mersin'e şehit ateşi düştü ... from i.ytimg.com
İzmir'de dün gece saat 1.54'te gökyüzünden meteor düştü iddiası sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. İzmir sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar son dakika. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken.

İzmir ve manisa başta olmak üzere bazı ege illerinden dün gece saatlerinde görüldüğü iddia edilen ışık hüzmesinin ardından i̇zmir'de göktaşı, meteor mu düştü soruları internette sıkça aranmaya başlandı. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Meteoroloji 5 günlük i̇zmir hava durumu tahmini ntv hava'da! Hava durumu i̇zmir 5 günlük meteoroloji, verileri 5 dakikada güncellenmektedir. İzmir'e meteor düşmesi anı saniye saniye kamerada görüntülendi. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar son dakika. Meteor yağmuru var, normal olan doğa olayıdır. İzmir'de temmuz ayı en yüksek sıcaklık ortalaması 33, ortalama yağışlı gün sayısı ise 1. Ege bölgesi'ne meteor düştü iddiasının ardından arama motorlarında meteor düştü mü sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İzmir sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de 5 günlük hava tahmini.